A rönkházról

A 2 személyes rönkház a Vértes és Gerecse völgyében helyezkedik el egy közel 1500 nm-es telken, csodálatos panorámával, kedves kis gyümölcsöskerttel. 

Saját wellness részlege egy szaunával büszkélkedik, varázslatos kis tó és kút helyezkedik el az udvaron. Télvíz idején különleges élmény lehet a szaunából a puha hóban való megmártózás. 

Tágas, 20 nm-es terasz szolgálja a kényelmet, és azt az életérzést, amikor egy nyár esti hideg limonádéval, szerelmünk társaságában a gyönyörű panoráma mögött színpompásan megy le a nap.

A ház belsejében is a természet közelségét élhetjük át a faanyagnak köszönhetően. Biztonság és megnyugvás árad a 20 cm átmérőjű vörösfenyő és lucfenyő rönkökből. A téli napokon két fatüzelésű cserépkályha ad meleget.

A ház felső szintjén található a nappali, az étkező a konyha, a háló, valamint a mosdó. Az alsó szinten egy 35 nm-es  borozó sarok helyezkedik el, egy kedves kis kandallóval. Ebből a helységből nyílik a zuhanyzó és a mosdó, és mellette a finn fatüzelésű szauna található.

Kisállat nem hozható.

Mit jelent, hogy
öko ház?

Az áram ellátást négy napelem működteti szünetmentesen.

A vízellátást 40 m mélyről egy szivattyú segítségével biztosítjuk a természetből
(melegvíz ellátás is biztosítva van).

A fűtést két fatüzelésű cserépkályha biztosítja, melyek a meleg mellett kellemes hangulatot adnak a háznak a hűvösebb évszakokban.

Különleges módon lett kialakítva a szennyvízkezelés is, természetbarát módon, bio szerek segítségével.